april 17, 2018

Profiel / visie

 

U bent voor ons belangrijk. W Advocatenkantoor staat voor moderne dienstverlening volgens traditionele waarden. Persoonlijk contact is voor ons daarom een pré. Elke zaak wordt ook op de feiten kritisch en gedegen onderzocht. Iedere zaak begint ten slotte met een goed gesprek: wij streven naar optimale bereikbaarheid en een vriendelijke benadering.

Wetten en contracten zijn steeds moeilijker te begrijpen, dit kost u veel geld. Van de overheid hoeft u geen maatwerk te verwachten. Ook grote bedrijven hebben andere prioriteiten. Wij vinden dat het recht geen luxeproduct mag zijn. Daarom garanderen wij een laagdrempelige toegang tot het recht. Met marktconforme kwaliteit en tegen een passend tarief. Voor iedereen.

Het kantoor doet veel procedures. Wij zijn veel in (hogere) rechtbanken te vinden en kunnen u bijstaan op uiteenlopende rechtsgebieden. We vertegenwoordigen veel cliënten tegen grote bedrijven, gemeenten, de Belastingdienst, het Openbaar Ministerie (politie) en andere (uitkerings)instanties. Ervaring telt.

Serieuze advocatuur moet voor iedereen toegankelijk zijn. Ook voor u.

U bent van harte welkom op ons kantoor.